Radio Rosetti


Radio Alexandra

Radio FlyFree@Romania
The best online radio listening on the net !!!

Radio FlyFree Happy Birthday!

free counters
widgeo.net
News 6 mai
BuG Mafia

BuG Mafia

New Single Bug Mafia-fara cuvinte
B.U.G. Mafia: “Vrem să îi mulţumim Loredanei pentru că a înregistrat cu noi piesa “Fără Cuvinte” şi pentru că a acceptat să filmeze în nişte condiţii mai dificile decât cele întâlnite în mod normal. De asemenea, le mulţumim lui Dragoş Bucur şi Mirelei Oprişor pentru modul în care au dat viaţă acestei poveşti şi vrem să le transmitem că nu credem că ar fi fost alţi doi actori mai potriviţi pentru rolurile principale din clip. Întreaga echipă care a participat la filmări s-a comportat excepţional, însă trebuie să îi menţionăm în mod special pe Alex Ceauşu şi Cristi Smărăndoiu, care au dat 150% şi acum, la fel ca în cazul celorlalte producţii pe care le-am realizat împreună. Nu în ultimul rând, le mulţumim fanilor pentru răbdare şi susţinere şi sperăm că piesa şi clipul “Fără Cuvinte” se ridică la nivelul aşteptărilor lor.”
Înmormântări şi parastasuri în direct, ţâţe şi curve dezbrăcate, lumea mondenă, toate încep să piardă teren pe piaţa de televiziune americană... Şi americanii dau tonul…", scrie Dan Negru pe blog.


Dan Negru punctează sfârşitul unei mode în televiziune. Atât în România, cât şi în SUA. "Nu noi am inventat cioclii tv, scenarile macabre, discuţia la catafalc. Imagini cu corpul în putrefacţie a lui Chaplin au rulat din nou pe unele canale americane cu riscul unor amenzi usturătoare de la FCC ( CNA lor) … Audienţele însă au fost dezastruoase, publicul s-a plicitisit…".

Prezentatorul TV vorbeşte despre noul trend, spre care s-au reorientat casele
de producţie din SUA: sfârşitul lumii, extratereştrii sau viaţa după moarte. "Analiştii media cred că ăsta va fi subiectul care până în 2012 va înlocui zona mondenă din televizune", scrie Negru.

El crede că primii care au început în România exploatarea acestei noi mode sunt cei de la OTV: "Acolo văd zilnic dezbateri cu Pavel Coruţ, sfârşitul lumii prevăzut de clarvăzătoarea Vanga sau explicaţii ale generalului Streinu despre 2012. Asta în detrimentul ţâţelor, a starletelor şi a scandalurilor fabricate din lumea mondenă".

News 5 mai

Va anuntam ca a fost lansat videoclipul piesei “Right There” colaborare intre Nicole Scherzinger si 50 Cent. Piesa suna foarte bine si videoclipul este unul ” normal ” si asta cred ca ii avantajeaza avand in vedere ca in ziua de astazi videoclipuri fara femei dezbracate si alte ” atractii ” nu prea mai exista !
1

Va place acest site ?

Aproape (4 | 15%)
Nu (2 | 7%)
DA (21 | 78%)
Staff-ul Radio FlyFree este alcatuit din : Dj Rafe
Caut DjMusic - Comments and Graphics!
NOI TE PROMOVAM ... RECLAMA TA LA NOI PE SITE

Banner,poza = 1 euro / luna
Spatiu audio la radio = 10 euro /luna
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one